Algemene voorwaarden, verzenden, retourneren & opsparen.

Eersel, juni 2014

Verkopen

Verkopen geschieden volgens het Nederlandse recht. Goederen blijven ons onherroeplijk eigendom tot dat volledige betaling heeft plaatsgevonden. Een order kan alleen ongedaan worden gemaakt middels het herroepingsformulier. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor fouten in de artikelomschrijving of eventuele voorraadverschillen.

Verzenden 

De verzendkosten zijn  € 6,95 naar adressen binnen Nederland en € 9,75 naar adressen binnen België en Luxemburg. Grotere artikelen worden altijd in overleg met en voor rekening van de koper verzonden tenzij anders vermeld bij de artikelomschrijving. Indicatie van de verzendkosten voor deze artikelen zijn; Nederland € 52,50 en voor België en Luxemburg €55,00. Het te betalen bedrag verschijnt automatisch in het bestelproces, zoniet dan is het op basis van nacalculatie. Wij maken standaard gebruik van MY-parcel zendingen.(PostNL) Uw pakket wordt door PostNL binnen 1-3 werkdagen bezorgd, uitgezonderd grote en/of zware artikelen. Verzending geschiedt immer op risico van de klant.

Retourneren en herroepingsrecht/ ontbindingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren via info@brocantefrederic.nl (link staat onderaan op deze pagina). Het pakket dient afgegeven te worden bij PostNL. 

Actie's

Actie's zijn nooit en te nimmer overdraagbaar. Meerdere aktiecodes per bestelling, adres en/of persoon worden niet geacepteerd. Na de bekendmaking van een prijswinnaar bij een gehouden (facebook)- actie wordt de naam op de site bekendgemaakt en deze persoon dient binnen 14 dagen contact op te nemen anders kunnen wij besluiten om de prijs opnieuw te verloten.

Garantie en reclames

Al onze producten zijn oud,gebruikt of antiek en derhalve kunnen wij géén garantie geven op de producten!( uitgezonderd krijtverf en hamamdoeken van Mocco ) De getoonde foto's kunnen in werkelijkheid afwijken van het gekochte produkt. Reclamaties dienen ten aller tijde bij ons schriftelijk gemeld te worden en wel binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen.

BESTELLEN en dus RESERVEREN van artikelen dmv de mogelijkheid " vooruitbetalen" kan maximaal 7 dagen, daarna zijn wij bevoegd om het bestelde artikel terug in de webwinkel te plaatsen. Graag binnen 7 dagen uw factuur te voldoen.

https://cdn.myonlinestore.eu/93f6819b-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Formulier%20voor%20herroeping.pdf

           Eventuele klachten lossen we graag onderling op. Komen we er niet uit dan kunt u terecht bij de ODR;

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

 

 

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 brocantefrederic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel